14 augusti.

Eftersom jag kollat igenom alla säsonger på pretty little liars och the vampire diaries så valde jag att börja på True blood.
Och ärligt talat det ångrar jag som fan! Haha.
För det första så suger hela serien. Det enda dom gör är sätter på varandra.
För det andra så är tänderna otroligt dåligt gjorda. Ser ut som dom ska sitta på en kobra inte en vampyr och när dom är "ute" så kan dom ju knappt prata.
För det tredje så är det för jäkla dåligt gjort, när dom dödar en vampyr, ae herregud säger jag bara.För det fjärde så är huvudrollen "Bill" bara allmänt gubbe och dom andra lodisar. När man kollar på andra serier finns det iallafall snyggingar även om dom är äldre. Men fan inte den här serien, tur dom fick låna våran Alexander iallafall, dock behöver han klippa sig. Och "Sookie" är så jävla irriterande, gillar henne mycket bättre i "X-men". Där har hon inte den där jävla dialekten heller. Och gluggen stör jag ihjäl mig på !
För det femte, för att vara med på så mycket omslag med huvudrollerna är Alexander Skarsgård med jävligt lite.Innan jag börja kolla på serien trodde jag han skulle va med lika mycket som Damon(Ian Somerhalder) i vampire diaries men icke sa Nicke.
Vackra människor.
Jag saknar er.
Ni suger inte som skådespelare som vissa andra, kan inte nästa säsong komma NU!!

RSS 2.0